+380 (44) 390 57 57Замовити дзвінок

Статті


Шланги високого тиску

Шланги високого тиску

Шланг високого тиску широко затребуваний в сучасному народному господарстві. Він являє гнучкий трубопровід, усередині якого знаходиться один або кілька шарів армуючої металевої сітки, що підсилюють конструкцію.

Трубопровідна арматура Айваз Україна

Трубопровідна арматура Айваз Україна

Трубопровідна арматура незамінна в сучасних системах для транспортування і зберігання рідких і газоподібних субстанцій

Вбудований змішувач

Вбудований змішувач

Різновиди вбудованих змішувачів, особливості їх установки, поради щодо вибору.

Термоізоляційні чохли для трубопровідної арматури
Компенсатори Ayvaz. Види і області застосування
Класифікація трубопровідної арматури
 Енергоаудит: не розкіш, а необхідність!

Енергоаудит: не розкіш, а необхідність!

Сучасні компанії, котрі використовують пару на своїх виробництвах в якості теплообмінного агента, нині приділяють багато часу та зусиль для підвищення ефективності використання теплової енергії та мінімізації собівартості продукції, в якій саме вартість отриманої пари найчастіше становить левову частку. Відтак аудит пароконденсатної системи теплоенергетичного підприємства, тобто вироблення комплексу заходів, спрямованих на підвищення ефективності такого підприємства набирає в теперішніх умовах постійного подорожчання вартості енергоносіїв особливої актуальності. Як правило, він включає в себе як всебічну діагностику пароконденсатної системи, так і пропозиції щодо оптимізації її роботи.

Компенсаційні пристрої AYVAZ

Компенсаційні пристрої AYVAZ

Наші вироби поставляються та успішно експлуатуються на об'єктах: суднобудування, тепло-постачання, енергетики, металургії, кріогеніки, машинобудування, нафтопереробної, хімічної, аерокосмічної промисловості, транспортування нафти і газу, на тепло та електростанціях. Виробничий комплекс підприємства включає в себе випробувальний центр, який дозволяє здійснювати приймальні, сертифікаційні, кваліфікаційні та інші випробування. Виробничі потужності дають можливість спроектувати сильфонний компенсатор будь-якої складності для будь-яких умов, з використанням високоякісної неіржавіючої сталі.

123456>

 

Переваги компанії Айваз

Гарантія на продукцію

Гарантія
на продукцію

Якість продукції

Якість
продукції

70 років досвід виробництва

70 років
досвід виробництва

20 років на ринку України

20 років
на ринку України