+380 (44) 390 57 57Замовити дзвінок
  1. Ayvaz
  2. Статті
  3. Трубопровідна арматура Айваз Україна

Трубопровідна арматура Айваз Україна

Трубопровідна арматура Айваз Україна

Трубопровідна арматура незамінна в сучасних системах для транспортування і зберігання рідких і газоподібних субстанцій. В даний час на ринку є великий асортимент подібного товару, який має різне призначення, тип кріплення і принцип дії.

Основними завданнями таких пристроїв є:

  • включення і перекриття подачі;
  • скидання потоку;
  • поділ робочих рідин і газів;
  • змішування потоків;
  • регулювання параметрів потоку.

Комплектуючі для трубопроводів являють собою велику категорію товару, що включає в себе різноманітні види.

Види трубопровідної арматури

Регулюючі пристрої призначені для зміни характеристик речовин, що транспортуються. Їх основними завданнями відрегульований тиску і повне перекриття. Таке обладнання є важливою частиною будь-яких трубопроводів. Також широко затребувані запірні елементи, які здатні в найкоротші терміни герметично перекрити подачу. Дренажна запірна арматура використовується для швидкого зливу робочої середовища з різних ємностей і ділянок трубопровідних систем.

Змішувально-розподільні пристрої використовуються для змішування декількох середовищ і їх розподілу по потрібним трубах.

Захисна арматура призначена для забезпечення стійкості до змін стану до критичних позначок. Зазвичай її застосовують для захисту від зміни спрямованості потоку і перевищення його тиску. Такі вироби допомагають уникнути виникнення аварій та пошкодження обладнання.

Фазоразделітельние вироби корисні для поділу субстанцій в залежності від їх стану. Наприклад, вони можуть забирати конденсат або відокремлювати воду від пара. Вони незамінні для будівництва теплотрас і підприємств, що працюють з подібними установками.

При виборі виробів слід звертати увагу на різні параметри, такі як:

  • діаметр;
  • тип кріплення;
  • робочий тиск;
  • Діапазон робочих температур.

Найчастіше така продукція виготовляється з міцних матеріалів, здатних витримати підвищені навантаження. Залежно від умов експлуатації та властивостей речовин, що транспортуються, необхідно підбирати відповідний метал. Для роботи з агресивними речовинами потрібно використовувати продукцію з стійких до корозії металів.

Сучасне обладнання оснащується різними типами кріплення і діаметрами. Тому завжди можна підібрати виріб для будь-яких потреб. Залежно від положення патрубків, деталі діляться на прохідні і кутові, яка застосовується для зміни напрямку руху середовища. Для будівництва складних систем використовуються системи зі зміщеними патрубками.

Виробляються такі елементи трубопроводу в суворій відповідності до встановлених стандартів. Це дозволяє спростити розрахунки при проектуванні та забезпечити гідну якість продукції. Основними методами виробництва є лиття, зварювання і штампування. Залежно від сфери застосування також може виконуватися додаткова антикорозійна обробка поверхні.

Купити запірно-регулюючу арматуру високої якості

У каталогах нашого сайту представлений широкий вибір товару для забезпечення працездатності трубопроводів, виготовленого із застосуванням сучасних технологій з використанням якісних матеріалів. Завдяки прямим поставкам вартість всієї продукції доступна для всіх категорій клієнтів. За час своєї діяльності ми завоювали високу довіру серед приватних клієнтів і найбільших будівельних і промислових підприємств.

Ayvaz


   

 

Переваги компанії Айваз

Гарантія на продукцію

Гарантія
на продукцію

Якість продукції

Якість
продукції

70 років досвід виробництва

70 років
досвід виробництва

20 років на ринку України

20 років
на ринку України