+380 (44) 390 57 57Замовити дзвінок
  1. Ayvaz
  2. Статті
  3. Шланги високого тиску

Шланги високого тиску

Шланги високого тиску

Шланг високого тиску широко затребуваний в сучасному народному господарстві. Він являє гнучкий трубопровід, усередині якого знаходиться один або кілька шарів армуючої металевої сітки, що підсилюють конструкцію. Такі вироби відрізняються високою міцністю, стійкістю до агресивного середовища і підвищеному внутрішньому натиску. Їх міцність порівнянна з трубами з металу.

Для збільшення терміну служби використовуються спеціальні сорти гуми, які можуть експлуатуватися в широкому діапазоні температур, і стійкі до різких перепадів. Вони зберігають свою еластичність і не тріскаються навіть під впливом низьких температур. Це дозволяє встановлювати їх в будь-яких кліматичних і температурних умовах і для переміщення будь-яких рідин.

Використання продукту

Даний продукт застосовується для транспортування різних рідин і газів на великих швидкостях. Вони незамінні для автомийок, гідравлічного обладнання та пожежних трубопроводів. Також вони застосовуються для транспортування палива, лугів, кислот та інших технічних рідин, потрапляння яких в навколишнє середовище неприпустимо. Завдяки хімічної інертності їх можна застосовувати для переміщення агресивних речовин, а зносостійкість дозволяє транспортувати абразивні рідини, які швидко зношують поверхню звичайних гумових моделей.

Без рукавів витримують підвищені навантаження неможливо обійтися там, де потрібно рухливість гідравлічних вузлів. Використання жорстких трубок в таких конструкціях неприпустимо. Від звичайних шлангів їх відрізняє можливість переміщення робочої середовища під підвищеним тиском без ризику прориву. Така властивість необхідно також для гідравлічних систем верстатів, автомобілів, тракторів та іншого обладнання. Завдяки високій гнучкості і компактним розмірам, вони можуть легко монтуватися в самих важкодоступних місцях. Найчастіше їх встановлюють на гальмівні системи, гідропідсилювачі і інші конструкції, що працюють з рідинами під високим тиском.

Шланги такого типу затребувані не тільки в промисловості, але і в побуті. Найчастіше приватні клієнти їх купують для заміни непридатних компонентів в автомобілях, мототехніки і іншому устаткуванні.

Підбір шланга

Такий рукав найчастіше має одну або кілька металевих опліток. Найчастіше для їх виготовлення використовується латунь, яка відрізняється високою міцністю і стійкістю до корозії. У деяких випадках можуть використовуватися синтетичні обплетення.

Виріб необхідно підбирати в залежності від умов експлуатації та поставлених завдань. Особливу увагу необхідно приділити наступним критеріям:

  • робочий тиск;
  • можливий радіус вигину;
  • стійкість до вигинів;
  • максимальна і мінімальна температура робочого середовища.

Також потрібно звернути увагу на способи кріплення, діаметр і різьблення фітингів, і розміри продукту. У продажу є великий вибір подібної продукції, завдяки чому не важко підібрати максимально відповідний товар. Всі вироби виготовляються в строгій відповідності до встановлених стандартів, що робить їх взаємозамінними і спрощує розрахунок конструкцій.

Купити шланг високого тиску

Ми пропонуємо вам купити якісні шланги, які поставляються безпосередньо від виробника. Завдяки роботі без посередників, на весь асортимент продукції встановлюються низькі ціни. Якщо у вас виникли питання, консультанти відділу продажів завжди готові проконсультувати вас і допомогти підібрати товар.

Ayvaz


   

 

Переваги компанії Айваз

Гарантія на продукцію

Гарантія
на продукцію

Якість продукції

Якість
продукції

70 років досвід виробництва

70 років
досвід виробництва

20 років на ринку України

20 років
на ринку України