+380 (44) 390 57 57Замовити дзвінок
  1. Ayvaz
  2. Статті
  3. Компенсатор антивібраційний

Компенсатор антивібраційний

Компенсатор антивібраційний

Компенсатор антивібраційний дозволяє зменшити вібрації в трубопроводі і знизити рівень шуму. Також він захищає систему від гідравлічних ударів. Пристрій компенсує не тільки поздовжні і поперечні зміщення труб, але і подовження в результаті нагрівання.

Виготовлені на нашому підприємстві компенсатори підходять для роботи з будь-якими середовищами. Щоб виріб міг протягом довгого часу витримувати високі навантаження і вібрацію, використовується гнучкий корд в якості армуючого шару. Монтажні фланці кріпляться фіксують кільцями, які доповнюють армуючий слой.

У продажу є компенсатори розраховані на різний робочий тиск і температуру рідин. Рівень компенсуючої здібності залежить від матеріалу сильфону і типу використовуваної гофри.

Сучасні вироби відрізняються зручністю монтажу і довгим терміном служби. Це зробило його незамінною частиною як побутових, так і промислових трубопровідних систем. Їх застосування забезпечує не тільки комфортну експлуатацію трубопроводу, а й продовжують термін його служби.

Монтаж антивібраційних компенсаторів

Монтаж антивібраційних компенсаторів

Подібне обладнання досить просто в установці, але для якісної і довговічною роботи слід строго дотримуватися вимог інструкції. Неприпустимо провисання компенсатора під власною вагою або масою труб. Також не можна допускати згинання і скручування щодо поздовжньої осі.

Затягування болтів здійснюється динамометричним ключем. Простота кріплення дозволяє виконувати монтаж одній людині без застосування складного обладнання.

При правильній установці, компенсатор не вимагає додаткового обслуговування протягом усього періоду експлуатації. Для профілактики варто здійснювати контроль твердості по Шору. У разі появи надривів, порізів, затверділа і здуття потрібна заміна пристрою. Частота таких перевірок вибирається самостійно в залежності від умов експлуатації, типу системи і навантажень на нього.

Купити антивібраційний компенсатор без посередників

У каталозі нашого сайту ви можете підібрати антивібраційний компенсатор для будь-яких потреб. Вся продукція виробляється з якісних матеріалів на сучасному обладнанні. Це дозволяє виконувати швидку поставку будь-яких обсягів продукції.

Завдяки відсутності посередницького фактора вартість товару вигідна для будь-якого замовника. Кожен антивібраційний компенсатор проходить суворий контроль якості, що дозволяє повністю виключити неякістні вироби. Якість продукції підтверджується довгостроковою гарантією. При необхідності фахівці компанії допоможуть підібрати товар і проконсультують по будь-яких питань.

Ayvaz


   

 

Переваги компанії Айваз

Гарантія на продукцію

Гарантія
на продукцію

Якість продукції

Якість
продукції

70 років досвід виробництва

70 років
досвід виробництва

20 років на ринку України

20 років
на ринку України