+380 (44) 390 57 57Замовити дзвінок
  1. Ayvaz
  2. Статті
  3. Виготовлення трубопровідної арматури

Виготовлення трубопровідної арматури

Виготовлення трубопровідної арматури

Трубопровідна арматура застосовується у всіх галузях народного господарства. Її основним призначенням є управління потоком робочого середовища в трубопроводі. Від якості кожного елемента залежить безпечне функціонування всієї системи, тому важливо вибрати надійного постачальника трубопровідної арматури.

Наше підприємство виробляє трубопровідну запірно-регулюючу арматуру відповідно до встановлених стандартів. Кожен продукт проходить суворий контроль якості, що гарантує відсутність шлюбу і різних дефектів.

Серед продукції, що виробляється є:

Клинові і паралельні засувки

Клинові і паралельні засувки

Кульові і пробкові запірні крани

Кульові і пробкові запірні крани

Дискові затвори різних типів

Дискові затвори різних типів

Вентильна арматура

Вентильна арматура

Для виготовлення використовуються тільки якісні матеріали від перевірених постачальників. Це забезпечує високу ступінь надійності арматури і довгий термін експлуатації.

Процес виготовлення продукції

Вся трубопровідна арматура виготовляється на сучасному обладнанні і повний виробничий цикл обов'язково включає в себе наступні етапи:

  • опрацювання проекту та здійснення необхідних розрахунків в конструкторському відділі;
  • лабораторні випробування прототипів;
  • виробництво необхідних компонентів;
  • збірка продукції;
  • комплектація додатковими елементами (наприклад електроприводом);
  • контроль якості;
  • упаковка і передача замовнику.

Завдяки новітньому технічному оснащенню, наша компанія може виготовляти арматуру для будь-яких потреб, різних розмірів і типів кріплення. 

Переваги співпраці з нашою компанією

Ми приймаємо замовлення будь-якого обсягу та рівня складності. При цьому потужності підприємства Ayvaz дозволяють в найкоротші терміни виробляти велику кількість товару. Звернувшись до нас, ви отримаєте якісну арматуру без посередників. Вся вироблена продукція має необхідні сертифікати, що підтверджують повну відповідність кожного виробу заявленим характеристикам.

На весь товар дається довгострокова гарантія. Тому ви можете бути впевнені в якості товару і довгому терміні експлуатації. Також ми гарантуємо своєчасне відвантаження товару без затримок.

За час своєї діяльності наше підприємство завоювало довіру як приватних клієнтів, так і великих компаній. При необхідності наші співробітники допоможуть підібрати найбільш підходящий для ваших цілей товар і дадуть відповідь на всі ваші запитання. Вартість товару залежить від обсягів замовлення, типу виробу та інших факторів.

Ayvaz


   

 

Переваги компанії Айваз

Гарантія на продукцію

Гарантія
на продукцію

Якість продукції

Якість
продукції

70 років досвід виробництва

70 років
досвід виробництва

20 років на ринку України

20 років
на ринку України