+380 (44) 390 57 57Замовити дзвінок
  1. Ayvaz
  2. Статті
  3. Повнопрохідні кульові крани

Повнопрохідні кульові крани

Повнопрохідні кульові крани

В даний час кульові крани стали найбільш затребуваним типом трубопровідної арматури. Їх встановлюють на різні трудопроводи, не залежно від їх призначення і діаметра. Завдяки простоті використання і відмінним експлуатаційним характеристикам, кульові крани незамінні як для побутових, так і для промислових систем.

Повнопрохідні кульові крани відрізняються великим діаметром пропускного отвору в кулі, в порівнянні з неполнопроходнимі пристроями. Зазвичай діаметр внутрішнього проходу дорівнює входу і виходу, що дозволяє передавати весь потік робочого середовища.

Подібні конструкції відрізняються високою пропускною здатністю і меншим гідравлічним опором. Такі крани незамінні в трубопроводах, що працюють з нестисливими середовищами. Вони дозволяють звести до мінімуму втрати напору і забезпечують максимальну продуктивність.

Переваги повнопрохідними кульових кранів

Для їх виготовлення використовують міцні матеріали, а завдяки продуманій конструкції, навантаження рівномірно розподіляється по всій поверхні кулі. Крім того, низький гідравлічний опір знижує тиск на робочі елементи крана, що значно подовжує термін експлуатації.

Основними перевагами повнопрохідними кранів є:

  • суцільнозварна конструкція, що збільшує надійність виробу;
  • малий гідравлічний опір виключає ймовірність виникнення шуму в трубах і гідравлічних ударів;
  • простота монтажу і можливість підключення приводу;
  • стійкість до будь-яких середовищ, вони підходять для роботи з агресивними речовинами;
  • корпус пристрою не має з'єднань, завдяки чому такі крани прості в обслуговуванні.

На підприємстві AYVAZ виготовляються крани високої якості. Куля виготовляється з нержавійки, а для зниження опору поверхні шліфується. Крім того, пристрій має вуглецево-тефлонові прокладки, посилені кільцями.

Замовити якісний повнопрохідний кран

Звернувшись в Айваз Україна, ви можете купити повнопрохідні кульові крани. Вся продукція виготовляється на сучасному обладнанні з якісних матеріалів і проходить суворий контроль якості. Ми суворо стежимо за якістю своєї продукції і даємо на кожен виріб гарантію. Промислові потужності підприємства дозволяють в найкоротші терміни виконати будь-яке замовлення, не залежно від його обсягів і складності.

Ayvaz


   

 

Переваги компанії Айваз

Гарантія на продукцію

Гарантія
на продукцію

Якість продукції

Якість
продукції

70 років досвід виробництва

70 років
досвід виробництва

20 років на ринку України

20 років
на ринку України