+380 (44) 390 57 57Замовити дзвінок
  1. Ayvaz
  2. Статті
  3. Шарові крани по достоїнству вважаються незамінними елементами

Шарові крани по достоїнству вважаються незамінними елементами

Шарові крани по достоїнству вважаються незамінними елементами

Кульові крани по достоїнству вважаються незамінними елементами будь-якої інженерної системи будівель, подібний вид запірної арматури зробив експлуатацію приладів набагато зручніше і спростив життя людей. Елемент вийде помітити не тільки в системі водопостачання або опалення, але і в комунікаціях підвищеної небезпеки, таких як газопостачання. Конструкція проста і в той же час універсальна, за довгі роки використання фітинга істотних конструктивних змін не відбулося, але асортимент модифікацій значно розширився. На розробку підвидів фахівців спонукало бажання власників будівель максимально спростити монтаж та експлуатацію деяких приладів, з усіма нюансами необхідно знайомитися послідовно.

Крани, оснащені американкою

Модифікація користується величезним попитом через наявність розбірного з'єднання, яке фахівці між собою називають «американкою» або «згоном». Кульовий кран подібного зразка буде незамінним в тих місцях, де без роз'ємного з'єднання обійтися досить складно, кран часто зустрічається в опалювальних системах при підключенні радіаторів. Корпус виробляється в двох видах, прямий і кутовий варіант виконання.

Крани з накидною гайкою

Кульові крани з таким доповненням є схожими на попередню модель, але в конструкцію додається не зовнішня різьба на кінці з'єднання, а внутрішня. Завдяки одному елементи вийде відмовитися від такого звичного тандему, як кран з американкою і муфтою, часто застосовується для підключення котлів або бойлерів. При монтажі вузол виходить не таким громіздким, економиться вільний простір і мінімізується кількість стиків, трубопровід стає більш надійним, а терміни установки скорочуються. Існують прямі і кутові моделі.

Крани для під'єднання лічильників обліку води

Для реалізації обв'язки зчитувального показання приладу є чіткий перелік складових, в який входять:

  1. Шаровий кран.
  2. Зворотній клапан.
  3. Фільтр.

При установці вузла можна помітити, як буде зменшуватись вільне місце у ванній кімнаті, чого кожен власник бажає уникнути. Обійтися без одного з цих елементів не вийде, адже кожен елемент виконує свою функцію. Істотно скоротити габарити допоможуть тільки спеціально розроблені вузли.

Запірна арматура для поливу

Крани такого зразка стають популярними в жаркий період часу року, особливу увагу на них звертають власники заміських будинків з присадибними ділянками. Нерідко екземпляри зустрічаються і на великих виробництвах, це обумовлено наявністю спеціального штуцера і практичним кутовим корпусом. На модель досить просто надівається шланг для поливу, від цього і пішла назва фітинга.

Кран з відводом повітря і дренажем

Елемент часто використовується для монтажу систем опалення, в комплектацію входить три незамінних складових, отвір для зливу рідини, відведення повітря ручного зразка і кульовий вентиль. Закупивши один екземпляр, власник користується трьома функціями, економлячи при цьому бюджет. При необхідності до дренажного виходу запросто підключається манометр.

Крани для підключення сантехніки

Вони призначені для з'єднання гнучких труб, підводок до унітазів, пральних машин або умивальників. Найчастіше зустрічаються в кутовому виконанні, за допомогою такого корпусу вийде легко зробити монтаж. Запірна арматура ділиться на 4 типи різьбового підключення:

1/2 "х 3/8" під змішувач або умивальник.
1/2 "х 1/2" для унітазів, мийки, а також водонагрівача.
1/2 "х 3/4" підключають пральні та посудомийні машини.
1/2 "х М 10.

При виборі максимально відповідної моделі, можна істотно скоротити габарити вузлів, спрощуючи монтаж.

Кран з електроприводом

Електричне управління краном користується популярністю, функцію відкриття і закриття клапана виконує сервопривід, для реалізації процесу втручання людини не буде потрібно. Найчастіше арматура зустрічається в системах антипотоп, пожежогасіння та водопостачання.

Асортимент продукції досить великий, серед різних модифікацій можна запросто вибрати той тип вентиля, який посприяє створенню максимального комфорту при використанні приладів або інженерних комунікацій.

Ayvaz


   

 

Переваги компанії Айваз

Гарантія на продукцію

Гарантія
на продукцію

Якість продукції

Якість
продукції

70 років досвід виробництва

70 років
досвід виробництва

20 років на ринку України

20 років
на ринку України