+380 (44) 390 57 57Замовити дзвінок
  1. Ayvaz
  2. Статті
  3. Шланги для змішувача

Шланги для змішувача

Шланги для змішувача

Виготовлені на нашому підприємстві шланги для змішувача мають високу гнучкість і міцність. Крім того, вони стійкі до дії агресивного середовища, що дозволяє виконувати монтаж в різних умовах. Такі шланги можна використовувати для підключення змішувачів при будь-якому розташуванні виходу водопроводу і крана. Крім змішувачів, такі шланги застосовуються для підключення, бачків на унітаз, пральних машин та іншого обладнання.

Найбільш надійними вважаються шланги з каучуку. Вони володіють довгим терміном експлуатації, а завдяки металевій обгортці, м'який шланг захищений від механічного впливу. Довжина виробу може бути різною, тому складнощів підбору не виникає. Це дозволяє виконувати підключення, навіть якщо джерело подачі води і змішувач знаходяться на великій відстані.

Висока якість сировини дозволяє здійснювати подачу питної води, без проникнення в неї шкідливих для організму речовин. Найбільш надійне обплетення виготовляється з нержавіючої сталі. Залежно від типу підводиться середовища виділяють наступні типи шлангів:

  • для гарячого водопостачання з червоною маркуванням на оплітці;
  • для холодного, маркуються синім кольором;
  • універсальні з додаванням червоних і синіх ниток в верхньому шарі.

Продукція, на нашому підприємстві шланги стійкі до впливу гідроударів, які час від часу виникають в трубопроводах. Рухомий з'єднувач оптимально реагує на температурні розширення.

Конструкція шлангів для підключення змішувачів

Існує 3 типи кріплень, завдяки чому можна підібрати відповідний шланг для будь-якого змішувача і виходу трубопроводу: штуцер з одного кінця і гайка з іншого, гайки або штуцери з обох.

Гнучка підводка складається з наступних компонентів:

  • гнучкий шланг;
  • обплетення;
  • металевої обтискної гільзи;
  • гумових прокладок для герметичності з'єднань;
  • ніпеля;
  • кріплення.

Шланги мають просту конструкцію і легко встановлюються. У більшості випадків за допомогою них можлива самостійна установка без залучення сторонніх фахівців. При цьому вони забезпечують високий рівень герметичності.

Купити шланги для змішувача від виробника

Шланги для змішувача н/ж Mix-Flex 30-100см

Ми пропонуємо вам купити шланги для змішувача високої якості. Ми самостійно виробляємо пропоновану продукцію і поставляємо її без посередників. На всю продукцію встановлюються вигідні ціни, а для оптових покупців передбачені привабливі знижки.

Вся продукція виробляється відповідно до встановлених стандартів і проходить суворий контроль якості. Ми в найкоротші терміни можемо виконати замовлення будь-якого обсягу та рівня складності.

Ayvaz


   

 

Переваги компанії Айваз

Гарантія на продукцію

Гарантія
на продукцію

Якість продукції

Якість
продукції

70 років досвід виробництва

70 років
досвід виробництва

20 років на ринку України

20 років
на ринку України